HR. PENUMBRAS DØGNÅBNE BOGBUTIK

Robin Sloan

 

Alle trykte titler fra Forlaget Iris kan bestilles direkte fra forlaget til kr. 100,- pr stk. incl. levering. Bestil via MobilePay, 60921432, og skriv titel, evt. antal, og leveringsadresse i beskedfeltet.

Fås også som e-bog hos din internetboghandel.

Clay Jannon mister sit arbejde som webdesigner under den økonomiske krise, men får job som nattevagt i en mystisk bogbutik. Kunderne er få og excentriske, og de køber sjældent noget, men låner gamle tykke læderindbundne bøger med hjem. Da Clay forsøger at kortlægge kundernes adfærd, gør han en opdagelse, der sender ham og hans venner på jagt efter sandheden, som viser sig at række langt ud over den lille bogbutik. Snart begynder der at danne sig et billede – og så forsvinder hr. Penumbra …

”Hr. Penumbras Døgnåbne Bogbutik” handler om bøger, kærlighed til bøger og krydsfeltet mellem trykte bøger og digitalisering. Den handler også om drømmen om evigt liv, en femhundrede år gammel gåde, computergenier, en episk fantasy-trilogi, Google og glemte artefakter. Og om venskab.

“Dan Brown i Silicon Valley.” – New York Times
"Pragtfuld." - Washington Post
"Uimodståelig og medrivende." - Newsweek

"Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at man kunne lave en bog som kombinerede klassisk litteratur, mystiske ældgamle koder og en hemmelig undergrundsloge med computere, programmering, IT millardærer og Google. Ja ikke mindre end Google spiller en væsentlig rolle i den her eventyr/tech bog som udspiller sig i både San Francisco og New York. Vanvittigt fængende og underholdende." - Elektronista (Christiane Vejlø)

4 stjerner i Jyllands-Posten: "Man er glimrende underholdt."

Vinder af Alex Award 2013

Udnævnt til Årets Bedste Bog af NPR, Los Angeles Times og San Francisco Chronicle

Læserne skriver:
"Det er så vildt med alle de detaljer, der snubler over hinanden. Jeg læste den lynhurtigt og var totalt bidt af den."

"Sad i sofahjørnet og læste den i ét hug, på den der måde, hvor når man rejser sig op, har ens ben sovet den sidste time, og man har ikke opdaget det ..."

295 sider, indbundet, Svanemærket
Omslagsdesign: Malene Hald
ISBN: 978-87-996512-3-8
E-bogs-ISBN: 978-87-996512-5-2
Vejl. pris kr. 300,-