Sarah Roued Thomsen og Eva-Maria Wassberg

JULESALG
KØB DIREKTE FRA FORLAGET FOR KR. 50,- INCL. PORTO

Til og med 18. december kan samtlige trykte titler fra Forlaget Iris bestilles til spotpris, 50,- pr stk., incl. levering før jul.

Bestil via MobilePay, 60921432, og skriv titel, evt. antal samt leveringsadresse i beskedfeltet.

”Født godt – kvinders fortællinger om at føde” sætter fokus på fødslen som en positiv, kraftfuld og styrkende oplevelse, både når alt forløber som forventet, og når der opstår forhindringer eller udfordringer undervejs i graviditeten eller under selve fødslen.

"Født godt" er en skøn bog, som man flyver igennem." - Jordemoderlounge.dk

De i alt 41 fødselsfortællinger i bogen er inddelt i temaer, der kommenteres jordemoderfagligt, men fortællingerne går samtidig på tværs af emneinddelinger og temaer og er hver især vidtrækkende, unikke og personlige beretninger, der bærer et almengyldigt budskab.

"Jeg mærkede en stolthed over min krop og dens evne til at frembringe vores lille mirakel." - Citat fra bogen

Bogen udspringer af projektet "100 kvinders fortællinger om at føde selv", der har indsamlet fødselsfortællinger med fokus på kvinders evne til og erfaringer med at føde ved egen kraft. Læs mere om bogens tilblivelse og tankerne bag projektet her.

Forord af Lillian Bondo, formand for Jordemoderforeningen

Første udgave er en eksklusiv hardcover-udgave i ekstra god kvalitet. Førsteudgaven kommer ikke ud i boghandlerne, men kan kun bestilles via forlaget. Bogen er også udkommet i en almindelig trade-paperback-udgave, som kan købes hos boghandlerne, samt som e-bog.

254 sider. Svanemærket
Omslagsdesign og sats: Sigrún Gudbrandsdóttir
ISBN: 978-87-996512-8-3
Vejl. pris kr. 300,-
E-bogs-ISBN: 978-87-996512-9-0
Vejl. pris e-bog kr. 175,-