HØSTENS ENGLE

Alden Bell

Alle trykte titler fra Forlaget Iris kan bestilles direkte fra forlaget til kr. 100,- pr stk. incl. levering. Bestil via MobilePay, 60921432, og skriv titel, evt. antal, og leveringsadresse i beskedfeltet.

Fås også som e-bog hos din internetboghandel.

I en verden, hvor civilisationen gik til grunde for 25 år siden, rejser 15-årige Temple gennem USA's sydstater, forfulgt af zombier, en ensom hævner og sin egen grumme fortid. Hun er på udkig efter eventyr, forsoning og - måske - en lysere fremtid.

Vinder af ALA Alex Award 2011
Nomineret til Philip K. Dick Award 2010
Nomineret til Shirley Jackson Award 2010

Politiken giver 5 ud af 6 hjerter og skriver: "En besættende roman. ... Det er en historie, som har det hele. Sproglig mesterklasse. Intelligent underholdning. Syrede syner. Den forholder sig respektløst og energisk til sit grundtema om modstandskraft og livsvilje. Her er Det Vilde Vesten version 2.0. Nu i firhjulstrækker."
Læs hele anmeldelsen her.

5 ud af 5 stjerner fra Sabines Bogblog: "En nyskabende, helt fantastisk dystopisk roman. Sproget er vidunderligt".

Fra lektørudtalelsen: "En guldgrube for dem, der elsker den postapokalyptiske genre. Underfundig, underholdende, intelligent. Har en lethed og elegance, som gør læseoplevelsen uovertruffen. Et hovedværk, som også fortjener stor opmærksomhed uden for sin genre, da den rent sprogligt og fortællemæssigt fortjener prædikatet 'litterært mesterværk'."

"Horror af høj litterær kvalitet. Foruroligende god." - USA Today

"Den smukkeste bog om zombier, denne anmelder nogensinde har læst." - Library Journal

"Læs den, hvis du elsker litteratur, der på én gang er blodplettet og filosofisk." - journalstar.com

"Vidunderligt velskrevet." - salon.com

"'Høstens engle' er en kraftpræstation og en litterær triumf af den slags, man kun sjældent oplever, og næsten aldrig i genreromaner. Bogen fortjener stor succes. Du begår en fejl, hvis du ikke læser den." - Sci-Fi-London

"En klassiker inden for genren. Læs den hurtigst muligt." - BFC Book Reviews

"Et roadtrip, der er Kerouac værdigt. Blodigt, brutalt, skræmmende og charmerende, en forrygende historie." - Science Fiction and Fantasy South Africa

251 sider, hæftet
ISBN 978-87-991622-6-0
Svanemærket
Vejl pris. kr. 200,-